CRAF Solutii

Solutii

Avem clienti prestigiosi pentru care asiguram servicii totale la nivel national oferind solutii precum "cost per page" sau "cost per click". Folosim o gama larga de instrumente financiare precum "leasing" sau "inchiriere" si avand stocuri proprii de echipamente, clientii nostri au garantia celui mai competitiv pret din piata. Alaturi de software specializat pentru gestionarea documentelor si flotelor de printare precum "Canon UniFLOW" , "PaperCut" sau "SafeQ" putem oferi solutii unice si perfect mulate pe nevoile exacte ale clientilor nostri.

CRAF Company poate elimina orice greutate logistica in aprovizionare, mentenanta, gestionare si achizitie a produselor si serviciilor IT oriunde in Romania.

uniFLOW Papercut SafeQ

Oferim clientilor nostri punct unic de contact si evidenta detaliata a fiecarei comenzi sau serviciu. Alaturi de raportare lunara a tuturor livrarilor si interventiilor pe tipuri de produse sau servicii sau locatii aferente (program de gestiune tip ERP ) avem solutia optima de urmarire si control al costurilor.


Intr-o lume si in domeniul in care schimbarea se produce cu o viteza incredibila, maxima, cel al pietei de IT, noi venim sa oferim in relatia cu partenerii nostri un element esential de stabilitate: increderea pe care o aducem si o primim, in egala masura.